Liquigen kunt u zien als een medicijn en is zoals veel medicijnen niet lekker. Er zijn verschillende manieren om de Liquigen te verwerken zodat deze gemakkelijker kan worden ingenomen. Op deze website vindt u recepten waarin Liquigen is verwerkt tot een smakelijk ingrediënt. U kunt gebruik maken van Ketogeen poeder waarmee u Liquigen kunt verwerken tot Liquigencrème, -schuim of -spread. Deze toepassing wordt beschreven in de basisrecepten.  

Ook kunt u de Liquigen mengen met bijvoorbeeld cacao, melk, yoghurt, kwark, ongezoet vruchtensap en/of zoetstof (geen aspartaam of sorbitol). Door het in te vriezen kunt u een lekker ijsje maken. U kunt de Liquigen vlak voor consumptie toevoegen aan soep of saus. Let u erop dat u de Liquigen niet rechtstreeks op een warmtebron verhit. 

Denkt u eraan de voedingsmiddelen waarmee u de Liquigen mengt, mee te berekenen in het dieet. 

Een gesloten flesje Liquigen is na aflevering minimaal twee maanden houdbaar (zie de uiterste houdbaarheidsdatum op het etiket). Een geopend flesje bewaart u in de koelkast. Het is dan nog vier weken bruikbaar. Als u de Liquigen mengt met andere voedingsmiddelen is deze nog 24 uur houdbaar in de koelkast. Bereid dus niet te veel van tevoren.